sunnuntaina, tammikuuta 23, 2011

Piknik-kori - Picknick basket


Tätä piknik-korin mallia oli ihan pakko kokeilla. Löysin ohjeen Randin blogista, josta olen käynyt hakemassa inspiraatiota vintage-kortteihinikin. Ohjeet ovat erittäin hyvät ja selkeät, eikä kori todellakaan ole vaikea tehdä.

This picknick basket is very easy to make. The tutorila can be found at Randi´s blog. Her blog has been an inspiration for me for the vintage cards.


Sydänpaperi on BoBunny:n ja sopii kohta tulevaan ystävänpäivään.
Paperi is from BoBunny asnd this basket is perfect for the upcoming Valentine´s Day.


Kukkakimppu on sidottu rypytetyllä seam binding nauhalla. Mitä se sitten onkaan suomeksi... ei hajuakaan... Mutta aivan ihanaa rusetteihin ja värejä riittää.

I have used seam binding here. And I looove it. It is so easy to make pretty bows and there are lots of colours to choose from.


Tässä sitten rypyttämääni seam binding nauhaa. Olen värjännyt nämä itse Distress musteilla. Vaaleansiniseen lisäsin hieman ruskeaa samoin kuin kermanväriseen nauhaan. Valkoiseen taas käytin lilaa, jota olisi saanut käyttää hieman reilumminkin.

And here you can see some seam binding that I have coloured with Distressed inks.

3 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Upea lopputulos. Itsekin tätä laukkumallia katselin jossain vaiheessa Randin blogissa.... ajattelin. Kokeilulistalle laitoin, mutta ei tiedä, että koska ehtii. Hyvin onnistuit.2

A Consuming Passion kirjoitti...

What a wonderful Basket!!!
Love the pretty paper you used to decorate it and your distress inked seam binding is fabulous!!!

Randi Th. kirjoitti...

So beautiful!!!
Have a nice day!
Hugs from
Randi