sunnuntaina, tammikuuta 13, 2013

Hemmotelua = LivBox

 Edelleen toipumassa jouluisesta flunssasta, joka on muuttunut poskiontelotulehdukseksi...jipiii....
 Yksi antibioottikuuri takana ja näyttää siltä, että seuraava on tulossa. Ei ihan hirmukivaa :(

Mutta tässä ihana paketti, joka piristi oloa :) nimeltään Livbox!!!! Kyse on kerran kuukaudessa tulevasta kosmetiikkapaketista, joka sisältää 5 kosmetiikkatuotetta. Paketissa on täysikokoisia tuotteita sekä näytteitä. Ihana konsepti :)

Tästä paketista löytyi Moroccan Oil hiusöljyä, joka teki hiukset ihanan silkkisiksi. Rimmelin nude (03) huulipuna, aivan täydellinen sävy meikäläiselle, jota ei olisi itse tullut edes kokeiltua. Isadoran oranssinruskea kynsilakka; taas mulle ihan nappisävy! Louis Widmerin silmänympärysvoide, jota käyttää myös huulille - toimii!!! Huulille talvella ehkä hieman liian kevyt, mutta kesällä varmasti nappituote. Dermalogican jauhemuodossa oleva kasvokuorinta; vesi+jauhe muodostaa tahnan jolla voi kuoria kasvot. Kokeilin eilen illalla ja paras kuorinta jota olen käyttänyt. Sopii ainakin omalle iholle ja kasvot olivat ihanan silkkiset.

Suosittelen kokeilemaan tätä boxia, jos tykkäät kosmetiikasta. Tämä on ihana yllätyslahja itselle kerran kuussa. Klikkaa tästä, jos kiinnostuit.

Boxi ostettu omalla rahalla eli ei ole maksettu blogimainos.
Terkuin, Minni

Ei kommentteja: