perjantaina, maaliskuuta 26, 2010

Kevättä rinnassa, P*skarteluhaaste


Nettiyhteydet ovat edelleen kiven takana eikä töissä oikein viitsi näitä hommia tehdä :) Olen todella pahoillani, että en ole nyt päässyt kommentoimaan teidän muiden ihania kortteja. Yhteyden saamisessa menee vielä aikaa, mutta heti kun on mahdollista käyn taas kommentoimassa. Kiitos kuitenkin, jotka ovat minulle kannustusta antaneet!

Paskiksen haasteessa sanottiin, että pääsiäiseen liittyviä elämiä pitää olla. Hieman piti hakea sopivaa leimaa, mutta tällä tytöllä on kuin onkin pieni (tällä kertaa ainakin) pääsiäistipu kämmenellä. Basic Grey Origins sopii väritykseltään hyvin teemaan, keltaista ja vihreää kevääseen.

Internet connection is still missing and apologies that I have not been able to leave comments to anyone about their wonderful cards this time. It will take some time until I am again reconnected but promise to visit and leave a nice comment then as well.
The Finnish challenge recipe is that you have to have an animal which is related to Easter on your card. The girl holds a small chick on her hand, that should do it :) Papers are from BG Origins pad, which has wonderful colors for sping cards.

3 kommenttia:

meiju151 kirjoitti...

Hieno kortti!
Hienosti väritetty!

pipertäjä kirjoitti...

Voi että on suloinen kortti! Aivan upea! Pistäydypäs blogissani, siellä on sinulle jotain! :)

Susa kirjoitti...

Todella kaunis kortti! Aivan ihania papereita, keväisen raikkaita!