perjantaina, tammikuuta 14, 2011

Vintage & TagNyt on kyllä levy jäänyt paikoilleen pyörimään. No, eipä tuo kovin vaarallista taida tällä kertaa olla. Vintage treenit edelleen menossa ja tagihän se siinä on. Näitä saa mukavan nopsasti tehtyä. Pitäisi vain saada nämä hieman runsaammiksi tyyliltään. Olen monesti kuolannut Maijun kukkaryhmiä. Kurkkaa Maijun blogiin tästä. Jaahas, sitten Leimailutavaan haastetta väsäämään... Oikein hyvät viikonloput!

I am starting to repeat myself like a broken record... vintage themed tag, So no suprises there then :) These so nice and quick to make. I need to practise the vintage theme a bit more. I would like to make a bit fuller and more decorated ones. I have drooled over Maiju´s flowers in cards for some time. Check her blog here.
Have a nice weekend!

3 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Ei se haittaa jos levy jää välillä pyörimään... Pääasia, että luodaan kaunista. Tagisi on kaunis ja ah niin romanttinen ;)

Kahvinpapu kirjoitti...

Kerrassaan UPEA tagi:)
Kaunis vintage tunnelma:)
Minä olen myös nyt hurahtanut näihin pakettikortteihin ihan täysin, näissä on niin paljon mahdollisuuksia ja pienikin lahja saa aivan uuden ilmeen:))

Susa kirjoitti...

Oih, sä oot kyllä taitava tässä vintagessakin!! Tämänkin on niiiin ihana!! :)