perjantaina, syyskuuta 09, 2011

Paperinauha DT: Kortti pojalle


Kortit pojille ja miehille ovat jotenkin tuntuneet vaikealta tehdä. Onkohan se sitten johtunut pelkästään oikean paperin puutteesta varastossa ;) Siltä tuntui kun otin käteeni tämän DT-paketissa saapuneen Basic Grey Oxford-lehtiön. Heti tuli meleen, että näistä papereista syntyy kyllä kortteja pojille sekä miehille!

Vintagekuvat ovat aivan ihania ja SL arkista löytyi monta kaunista kuvaa. Se mistä näissä pidin erityisesti oli paperin laatu. Ensinnäkin kuvat ovat mattapintaisia, mikä lisää vintage fiilistä, sekä paperi on tarpeeksi paksua olematta kuitenkaan paksua kartonkia. Voi helposti lisätä tehostekerroksia, kuten minä punaisella kartongilla. Tilasin jo lisää joulukuvia... koska tykästyin tuohon paperin laatuun oikein todella.

Poikien kortit pitää olla yksinkertaisia, mutta paria kukkaa en voinut välttää millään :) Kukkasten värit kun sopivat aivan täydellisesti kuviopapereiden väreihin. Echo Parkin kirjaintarroista löytyi myös sopiva värimaailma ja tekstityyli tälle nuorelle herralle.

Valokuvassa näkyy valitettavasti todella huonosti, että olen lisännyt ympyrän kirjoihin crackle accent lakkaa. Kirjojen selkämykset näyttävät nyt kuluneilta ja ahkerasti luetuilta. Kannattaa kokeilla, näyttää luonnossa yllätävän aidolta efektiltä.


Jotta kortissa olisi myös pieni jippo, jätin kuvan taustaan sopivan kolon pienelle tagille. Taakse voi kirjoittaa saajalle vaikkapa salaisen viestin :)


Käytetyt tarvikkeet Taitopuoti Paperinauhasta:
Kuviopaperi: Basic Grey - oxford
Kartonki: Bazzill pomegranate
Kuva: Studio Light Romantic Pictures - Vintage kuvat (06)
Kirjain- ja lipputarrat: Echo Park - a walk in the park
Tehosteaine: Crackle Accent
Kukat: DC Fizzy Moon celebrations
Korttipohja: neliö 125 x 125mm

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi tosi hieno!

SaraG kirjoitti...

Minustakin kortit pojille ja miehille tuntuvat vaikealta tehdä.. Mutta sinä onnistuit hyvin!