sunnuntaina, marraskuuta 20, 2011

Kukkien tuunausta ja leopardikynnet


Kävin eilen Tampereella messuilla ja siellä oli porukkaa kuin pipoa. Siis todellakin!!! Huh huh! Pieniä ostoksia tarttui mukaan, mutta maltti pysyi :)

Messuilta tarttuneen inspiksen avulla aloin tuunata valkoisia, YouDo white shades, värillisiä, Fizzy Moon celebrations, leikkurilla tehtyjä, WOC kukkasia. Käytetyt aineet ja tekniikat:

1. embossaus kuumailmapuhaltimella, kohojauhe Stampendous Shabby Pink
Eikö tullutkin ihana aivan tavallisesta valkoisesta paperikukasta!!! En saanut linkitettyä Paperinauhaan, mutta kannattaa kysyä kaupasta tuota jauhetta.

2. Kraftista ja ColoroCore kartongista Christmas Rose-leikkurilla leikatut kukat. Kraft kukat maalasin Distress Crackle Paint sinisellä maalilla ja päälle vielä Pearlizing-ainetta, bling! Kohokuvioin ColorCore kartongin Cuttiksella, hioin kuvion esille hiekkapaperilla ja leikkasin siitä kukat Christmas Rose leikkurilla.

3. ja lisää embossausta, sekä paperisia että harsokukkia, kohojauneena Stambendous Aged Silver ja Aged Gold. Toimii aika hyvin, vaikka itse sanonkin....

4. Näihin sokerihuurrettuihin kukkiin löydät ohjeet Maijun Korttitekniikat-kirjasta. Jos et vielä ole sitä hankkinut, suosittelen lämpimästi.

5. Nämä valkoiset paperikukat maalasin Tattered Angels Glimmer Glam- aineella. Kukkien värin saa vaihdettua tosi näppärästi ja niihin saa samalla sopivasti kimallustakin. Käyttämäni väri oli Bordeaux, sopii joulukortteihin aika hyvin :)

6. Kukat ovat WOC hankittuja Pearlizing helmiäisaineella koristeltuja.

7. Last but not least: lisää embossausta! Kohojauheena tässä Frosted Crystal, jonka kaunis pinta ei saa valokuvissa oikeutta. Pinta näyttää nimensä mukaisesti kun aamulla olisi kukan pintaan jäänyt pakkashuurretta, ilman kimallusta. Tämä voisi toimia myös hyvin resist-tekniikan kanssa.... pitää kokeilla...

Ja vielä tässä Niinan minulle tekemät ihanat leopardikynnet.

3 kommenttia:

Carola kirjoitti...

Kivoja kukkasia ja tosi upeat kynnet :)

Susa kirjoitti...

Grrr, mitkä kynnet!! Ihania kukkia :)

maiju kirjoitti...

Voi kun kyntesi on upeat. Nähtiinkö me Minna messuilla?
Ihan kuin olisin dementikko ;)