keskiviikkona, marraskuuta 28, 2012

Kiinni on ja pysyy eli teipit ja liimat

 Näitähän sitä askartelija tarvitsee ja jokaisella on varmasti omat suosikkinsa. Ajattelin listata omani, jos vaikka näistä olisi teille jollekin iloa :)

Scotchin pinkki teippikone on mun suosikki ja ostin sen Paperikeijusta muistaakseni kohta pari vuotta sitten. Ihanaa  kun ei tarvitse värkätä niiden teippirullien kanssa, leikata sopivan pituiseksi ja sitten repiä irti taustapaperia. Tällä saa teipit nopsasti paperiin ja kestää oikein hyvin. Oranssi rulla sticky teippiä on pitsiä/ nauhoja varten. Mielestäni niiden kiinnittämiseen paras. Wonder tape on myös hyvin pitävää ja levyä käytän stanssien kanssa. Liimaan teipin kartonkiin ja sitten stanssaan kuvion. Paras vaihtoehto silloin kun kuviossa on paljon pieniä yksityiskohtia.

 Ja uusi ehdoton suosikkini on tämä Rangerin multi-medium matte geeli. Aivan mahtava!!! Parempaa ei ole ja olen kokeillut tacky gluet, glossy accentit ym. Glossy accent liimaa kyllä hyvin ei väännä paperia, mutta jos sitä pursuaa liimattavan kohteen alta kiilto näkyy ikävästi. Tämä geeli liimaa hyvin, ei väännä paperia ja ei kiillä eli sitä voi tarvittaessa käyttää reilusti. Juustokankaan kanssa ihan must.
 Zig kynää käytän joskus yksityiskohtia sisältävien kuvien kanssa, jos en halua käyttää wonder tape:ä.

Nämä ovat omia suosikkeja. Mitä teiltä muilta löytyy?

Terkuin, Minni

2 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Olipas kiva postaus, helposti jämähtää samoihin vanhoihin, eikä uskalla kokeilla uutta. Saako tuohon Scotchiin vaihdettua teipin? Olen halunnut kauan jotain tällaista, mutta monesti ne on kertakäyttöisiä, enkä ole siihen ryhtynyt.

Minni kirjoitti...

Heips Henna ja kiva kulla että aihevalinta kiinnosti!

Scotchiin on myytävänä irtorullia, pakkauksessa on aina 2 rullaa. Jos näen niitä tarjouksessa nappaan aina useamman paketin. Mielestäni on ihan riittoisa ja niin kovin kätevä käytössä.