keskiviikkona, helmikuuta 13, 2013

Tagikortti


 Hankin jo jonkin aikaa sitten isoja Ranger tagejä. Monessa blogissa niistä tehty kortti ja minäkin päätin kokeilla. Hahmottelin mielessäni violettia teemaa ja siihen sopivat hyvin nämä Pion Desing:n uudet Almas Sewing Room paperit. Jälleen kerran aivan i h a n a t!!! Nauhan värjäsin itse Distress Stain:lla. Magnolian hauska uutuus on kennopaperi, vai mikä se oikea termi sitten onkaan. Stanssasin lankarullan juuri sillä kennopaperilla ja siitä tuli hauskan näköinen

 Kortin sisällä ovat taas paperit pääosassa. Mielestäni se ei kaivannut muita koristeita :)

 Shoppailuvinkkinä voin kertoa, että ostin Pion Design paperit sekä Magnolian uutuuden Scraplagret nimisestä nettikaupasta Ruotsista. Voin suositella sitä erittäin lämpimästi. Kaupasta löytyy aina kaikki uutuudet todella nopeasti, postitus toimii erittäin nopeasti (paketti postiin perjantaina ja sain hakea sen postista maanantaina). Olen yrittänyt siirtyä kotimaisten kauppojen lisäksi pohjoismaisiin, ettei tarvitse maksaa tullia tai järkkyjä postimaksuja. Toimituskin on nopeampaa kuin esim. Englannista.
Ja tämä ei ollut maksettu mainos :) vain erittäin tyytyväisen asiakkaan mielipide :)

Olen myös ollut yllättynyt postiivisesti saamastani erittäin hyvästä ja ystävällisesta asiakaspalvelusta, jos tuote on esim. päässyt loppumaan. Ja yksi ihana "palvelu" mitä en ole muualta löytänyt on paperikokoelmaan sopivat värilliset kartongit! Voit hommata ne samalla ja kaikki sopivat kauniisti yhteen. Hyvä idea!


Terkuin, Minni

 "You can do anything except light a paper match on a marshmallow under water"

Ei kommentteja: