sunnuntaina, lokakuuta 13, 2013

Säilytysratkaisu - Alex

Heippa taas!

Vihdoinkin esittelen lupaamani säilytysratkaisun, jonka löysin viime kesänä. Veikkaan, että monelle tämä ei ole uusi tuttavuus. Minulle tämä oli kuitenkin löytö ja ratkaisu ongelmaani. Tähän asti olen säilyttänyt askartelutarvikkeita hieman siellä täällä suurissa muovilaatikoissa. Ongelmani oli, että en tiennyt kunnolla mitä minulla oli ja kuinka paljon.

Tässäpä tämä sitten on, Alex-laatikosto Ikeasta. Näitä on kahta mallia. Toinen on kapeampi ja ilman pyöriä. Itselläni on leveämpi malli pyörillä. Löydät sen tästä linkistä

Laatikot eivät ole  kovin syviä n. 6cm. Ja se on hyvä sillä kaikki tavarat pysyvät näkyvillä ja helposti löydettävissä. Ekasta laatikosta löytyvät kaikki musteet sekä tehosteaineet. Näen yhdellä silmäyksellä mitä löytyy ja kaikki tulevat nyt paremmin käyttöön.

Toinen laatikko on teippien hallussa.

Kolmannessa majailee koristeet: rusetit, cameot, helmet, metallikoristeet yms.

Seuraavassa on vielä tilaakin :) Tänne laitoin ääriviivatarrat sekä muitakin tarroja ja kukkien lehtiä.

Viidennessä laatikossa asustelevat maskit ja keskeneräiset projektit....

Alimmasta eli kuudennesta laatikosta löytyvät kohojauheet sekä kuumailmapuhallin. Lisäksi olen koonnut tänne muutamia ohjeita.

Alex-laatikosto ei ole hinnalla pilattu ja sinne mahtuu paljon tavaraa. Askartelijalle laatikoiden syvyyskin on juuri passeli :) Laatikoston päälle laitan vielä printterin ja sitten kelpaa askarrella.


Terkuin, Minni

4 kommenttia:

MerjaHannele kirjoitti...

Todella hyvä ratkaisu - tämäpäs korvaakin seinähyllyt yms. mennen tullen...

Mummukka kirjoitti...

Onpa kätevä ratkaisu. Sama ongelma ei oikein muista että mitä kaikkea omistaakaan tai sitten ei löydy just sitä mitä tarvitsee.

Minni kirjoitti...

Tämä on toiminut myös käytännössä hyvin. Kun siirsin sinne tavaroita olin suorastaan hieman järkyttynyt omistamieni teippirullien määrästä.....

Saija kirjoitti...

Sulla on kivoja kortteja täällä. Myös vintage juttuja, jotka minuakin miellyttää.
Säilytyslaatikostosi on oikea aarrelaatikko :) .Hyvä vinkki, täytyy pitää mielessä.