maanantaina, lokakuuta 03, 2011

Paperinauha DT: Joulukortti


Ensin pahoittelut hiljaisesta blogista... olen ollut pidemmällä työreissulla ja nyt kamppailen sinnikkäästi flunssaa vastaan. Periksi en anna vaikka kurkku tuntuu raastinraudalla käsitellyltä jo kolmatta päivää.

Mikä siis voisi piristää paremmin kuin pinkki joulukortti :) Joulukortteja tehdessä jossain vaiheessa alkaa punainen, vihreä ja sininen hieman tökkiä. No, vielä en ole niin paljoa kortteja tehnyt, mutta halusin tehdä myös hieman erilaisia joulukortteja. Pinkistä/ liilasta saa myös jouluisen, varsinkin tällä niin suloisella Nellie Snellen Dawn-leimasimella. Aivan ihana :) Väritin kuvan Copiceilla ja lista väreistä on tietysti kadoksissa. Pistetään flunssan piikkiin tällä kertaa ;)

Webster´s Page papereista löytyy vaikka mitä ihanaa! Molemmat kuviopaperit ovat joulupaperipakkauksesta. Ihanan raikkaita värejä! Ja siellä oli pinkkiäkin ;) Kuvioleikkurilla saa mukavasti tehtyä kauniin "nauhan korvikkeen" kortteihin. Eikä leikkurin mallin tarvitse olla jouluinen, sopii siltikin hyvin joulukorttiin.

Pearl Maker on yksi kestosuosikeistani, jota ilman en tule toimeen. Ja väreissä löytyy! Mielestäni se on edullinen keino tehdä ihania helminauha kiemuroita ihan itsekin. Vaatii vain hieman kärsivällisyyttä ja harjoittelua.

Käytetyt tarvikkeet Taitopuoti Paperinauhasta:
Kuviopaperi: Webster´s Page Botanical Christmas& Winter Fairytales
Kartonki: Colorcore Royal orchid
Leimasin: NS Dawn Hokey Pokey
Tehosteaine: Pearl Maker pinkki, Stickles platinum ja diamond
Kuvioleikkuri: X-Cut flower doily
Korttipohja: neliö 125 x 125mm

4 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Kaunis kortti. Ihana tuo leimasin. Suloinen kokonaisuus ;)

Laura kirjoitti...

Pienen prinsessan unelmakortti, IHANA!

pipertäjä kirjoitti...

Voi jee, kun supersuloinen! :) Ihastuttava!

SannaS kirjoitti...

tosi suloinen kortti!! aivan ihana!! =)