lauantaina, lokakuuta 08, 2011

Pearl Maker vinkki


Pieni vinkki miten olen itse onnistunut saamaan pyöreitä helmiä Pearl Maker:llä. Tähän voi olla muitakin konsteja, mutta tämä on toiminut hyvin. Eikä ole tullut sitä nyppyä helmeen..ainakaan jokaisella kerralla ;)

Laita Pearl Maker lappeelleen (vaakatasoon) ja purista rauhallisesti ja tasaisesti sopiva määrä. Ota huomioon, että kuivuessaan aine menee kasaan, joten helmestä kannattaa tehdä hieman isompi. Itse laitan putkilon vielä enemmän lappeelleen kuin tässä kuvassa, mutta nyt oli kamera toisessa kädessä.


Jos helmeen kuitenkin jää nyppy, anna aineen kuivahtaa hetki. Kun se vielä tuntuu hieman nihkeältä voi sormella painaa HYVIN kevyesti nyppyä ja saat tasaisemman pinnan. Jos sinulla on antaa lisää vinkkejä ja haluat jakaa niitä, kuulisin mielelläni. Laita komenttia tänne tai vaikkapa blogiisi, niin käyn kurkkaamassa.
Hyvää viikonloppua! :)

2 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Itse olen käyttänyt sitä vinkkiä, että antaa ikään kuin "luunapin" kartongin toiselle puolelle siihen kohtaan, jossa tuo pallukka on. Vain sellainen "kevyt" napautus. Se pyöristää hyvin puolihelmen muotoiseksi.

Maaret kirjoitti...

Samaista vinkkiä olisin itsekkin tarjoillut, mitä Maiju jo yllä vinkkasi, se toimii :)